Scroll Top

Golf V|Golf V

ECHT NIET NORMAAL!!!!!!!!!!!!!
De jongens van tunex hadden me al telefonisch gemeld dat ik mijn moter echt niet meer zou terug kennen.
Ze hebben absoluut gelijk gehad.het lijkt wel of ik een andere auto heb gekocht met een zwaardere moter.Hij is veel sneller geworden en absoluut veel veller!Jongens,als ik weer een andere auto heb,kom ik zeker weer bij jullie!

Bedankt!!!

Door: ercan palali|ercan palali

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.