Scroll Top

MB Vito 115 cdi|MB Vito 115 cdi

Ik heb mijn Mercedes benz Vito 115 cdi vandaag laten tunen, van 150 pk naar 180 pk/ 390NM. Het effect is geweldig. Onmiddelijke brandstofbesparing van 15%!! Met een snelheid van 120 km/uur op de autosnelweg. Voor deze gebruikcijfers reed ik voorheen 90 km/uur… het kan dus nog zuiniger als ik mijn snelheid matig. De trekkracht is superieur, in alle versnellingen geen turbogat meer, volledige en aanhoudende trekkracht. Maakt de Vito een compleet ander voertuig, zo moet het voelen.
Tunex; jullie hebben mij echt verrast. Vriendelijk, goede uitleg, snelle service en een klasse eindresultaat! Ontzettend bedankt en tot de volgende keer.

Door: Pascal|Pascal

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.