Scroll Top

Bij TuneX geloven we in de kracht van getuigenissen.

TuneX – de specialisten op gebied van klant tevredenheid

Sinds 2004 hebben we al duizenden klanten mogen verwelkomen. Wij hechten grote waarde aan klanttevredenheid en we geven ons best deze hoog te houden. Een deel van deze klanten heeft hier een review achter gelaten.

Clear Filters
Mercedes c200

Vandaag mijn mercedes c200 laten chippen 184pk, kan er weinig over zeggen. Wat ben ik weer blij voor de zoveelste keer. Super bedankt en zeer fijn geholpen ga zo door.

BMW 5 Serie

Automaat bak laten spoelen van een 5serie omdat toerental schommelde. Na 2uur wachten met het genot van een bak koffie en top gear is het probleem verholpen.

Top bedrijf goede service en zeer professioneel

Ford Focus 1.6 TDCI

Auto gechipt in 2016. 2 jaar later problemen met inhouden op de snelweg. Gebeld afspraak gemaakt en roetfilter + software + egr weglaten halen.

Top bedrijf goede service en zeer professioneel

BMW 116i

Op advies van een vriend de auto laten tunen van 136 naar Stage 2 ..220+ pk en 90 Nm extra . Wat een verschil. Bij normaal gebruik gewoon de 136 pk en lekker economisch rijden maar zet je de auto in sportmodus krijg je die extra paardjes erbij… Alles netjes volgens afspraak en super geregeld.

Chiptuning Stage 1

Ik heb mijn Volvo V50 1.6 Diesel 2005 pas bij jullie laten chiptune stage 1. Gemidelde brandstof gebruik was 5.2 L/100KM is nu na het chippen verminderd naar gemideld verbruik 4.6 L/100KM! TOP werk jongens dank jullie wel..!!

Tune up

Vandaag de 6e auto over x jaren bij Tunex met wat meer paarden onder de motorkap laten voorzien. Het meer vermogen is voor mij niet erg interessant, het plus aan draaimoment geeft de motor /auto meer souplesse en de rijervaring na de tune up is altijd zeer positief. Al die jaren met verschillende autos heb ik geen cent spijt van de investeringen gehad, in tegendeel. De service en het resultaat van Tunex is elke keer weer klasse. Zeer aan te bevelen.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.