Scroll Top

Peugeot 207 RC 1.6THP 175pk|Peugeot 207 RC 1.6THP 175pk

Gisteren bij jullie mijn 207 RC laten tunen. Op de weg naar jullie begon hij te stotteren. Dus bij jullie uitgelezen. Vandaag mijn auto na laten kijken blijkt mn motor vervuild te zijn. Op de weg naar huis reed hij gewoon goed maar probleem is er natuurlijk nog. Maar nu het verschil voor mij: de motor pakt veel vloeiender op inhalen gaat nog gemakkelijker. Heb nu 205 pk en 300nm en ik voel het goed. Mijn turbo blaast harder af ook een leuk pluspunt. Ik ben over de tuning zeer tevreden nu al. En als mijn auto dadelijk weer goed is word het een groot feest! Bedankt tunex!

Door: Benjamin|Benjamin

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.