Scroll Top

Peugeot 307 SW 1.6 hdif 2006|Peugeot 307 SW 1.6 hdif 2006

9-9-2010 Heb ik mijn 307SW HDiF laten tunen door Dirk.
Van 109Pk naar ongeveer 133 PK, Het ging redelijk snel,maar daarna even een motormanagement probleem.
Management zag de verstuivers niet meer omdat hun serienummers gereset waren.Peter heeft dit handig opgelost, met de originele Peugeot diagnose apparatuur en het werkte perfect ( lang leve franse auto’s, niet echt).
Heeft even geduurt maar ik heb de auto eens langdurig getest.
In het begin merk je wel iets, maar nog geen groot verschil, dit is na de 100 a 200Km leertijd vanzelf merkbaar geworden.
De auto heeft meer kracht in de lagere toeren ( turbolag zit er wel nog) je voelt de trekkracht behoorlijk t.o.v. origineel vermogen.50kmh in de 5 en dan gas geven gaat nu ook fatsoenlijk.
Qua topsnelheid merk ik niet veel, maar hij is absoluut rapper op de snelheid.Verbruik is nagenoeg hetzelfde maar absoluut niet hoger ( behalve als het pedaal tegen de vloer blijft 🙂 )
Ik weet jullie adres nu en de webpagina staat voor vast in mijn favorieten.
Voor €225,– is dit een goede deal.Ik zal niet lag hoeven nadenken als mijn volgende auto ook 25% meer vermogen nodig heeft..

Door: Bert|Bert

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.