Scroll Top

Renault Trafic 66kW/90pk|Renault Trafic 66kW/90pk

Vorige week heb ik bij Tunex mijn nieuwe Renault Trafic 66kW/90pk laten tunen, er stond pas 250 km op de teller. De ontvangst verliep goed en het was deze dag druk.
Ik heb de Renault laten voorzien van Stage 2 tuning en deze was na twee uur ingelezen. De rijervaring hierna was waanzinnig. Heb de hele weg met een grote grijns op mijn gezicht gereden. De bus trekt in alle versnellingen vlot door en ik heb nu ook trekkracht in de vijfde en zesde versnelling door het toegenomen koppel.Ik ben erg tevreden en kom zeker de volgende keer terug als ik weer een nieuwe auto krijg. Tunex bedankt !

Door: Raymond|Raymond

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.