Scroll Top

Seat Leon TDI FR 170PK|Seat Leon TDI FR 170PK

Beste lezers,

Tweeënhalf jaar geleden heb ik uiteindelijk de stap genomen om mijn Audi A3 SB ( 105 PK ) te laten chippen, ik wilde namelijk meer power onderin. Toen ik weg reed bij Tunex Automotive was het verschil al duidelijk merkbaar. ( 136 PK )

Na een aantal jaren werd het weer eens tijd om een nieuwe auto aan te schaffen en heb vervolgens een Seat Leon TDI FR ( 170 PK ) besteld en ben weer naar ’s Heerenberg gereden om de auto te laten chippen. Daar aangekomen werd ik hartelijk verwelkomt en kort daarna ging de technicus ( Peter ) aan de slag. Binnen het uur zat ik al weer in de auto om een testrit te maken, en ontdekte toen al significante verbetering met m.b.t. het vermogen, soepelheid en de acceleratie.
Het is absoluut een aanrader, waar je geen spijt van krijgt

Door: Tom|Tom

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.