Scroll Top

spoelen MB C270|spoelen MB C270

Vandaag mijn automaatbak laten spoelen voor een C270 cdi , auto reageerd weer heerlijk op het gasgeven en schakelt weer boterzacht.
Super!

Door: Vorige maand mijn lease bak laten tunen, een Golf 1.6TDI 105pk. Mijn grootste probleem met de 1.6tdi 105pk t.o.v. mijn vorige Golf met een 1.9tdi 105p|Vorige maand mijn lease bak laten tunen, een Golf 1.6TDI 105pk. Mijn grootste probleem met de 1.6tdi 105pk t.o.v. mijn vorige Golf met een 1.9tdi 105p

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.