Scroll Top

stand van zaken bij 275000 km|stand van zaken bij 275000 km

Hallo,
Even laten weten hoe het gaat: mijn Alfa was gechipt bij zo’n 150.000 km. Er zitter er nu 275.000 op en hij gaat nog altijd als de brandweer. Wat jullie doen is dus duidelijk niet schadelijk voor de motor mits er normaal mee wordt omgespongen. Dit houdt dus niet in dat ik hem nooit op z’n staart trap ! Bedankt nogmaals !
Patrick et Magalie: Alfa 156 1.9JTD 110pk
Afgelopen zaterdag ben ik vanuit Noord-Frankrijk bij jullie geweest voor mijn Alfa 156 1.9 jtd 110 pk. Nou, het is zeker de moeite waard geweest. Met 140 pk is de topsnelheid met zo’n 10 km/u toegenomen, maar dat maakt mij niet zoveel uit. Maar goed, aangezien ik toch een stuk Duitsland in moest …
Het meest onder de indruk ben ik van het toegenomen koppel (dat je ook voelt als je het niet geheel aanspreekt) en de veel snellere tussenacceleraties. Echt een wereld van verschil. Ik had er, na een fantastische 155 2.5 td te hebben gehad, spijt van een 1.9 jtd te hebben gekocht en geen 2.4. Maar nu ben ik meer dan tevreden. Heel erg bedankt !
ook deze Alfa zal wel weer een jaar of wat blijven, maar voor een volgende weet ik waar ik heen moet.
Groeten Patrick

Door: Patrick|Patrick

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.