Scroll Top

Transporter T5|Transporter T5

hallo, ik heb afgelopen vrijdag mijn T5 laten doen bij tunex, eerst was die niet vooruit te branden!! echt irritant bij het inhalen op de snelweg, maar na het optimaliseren heb ik echt een hele andere bus terug!, wat n verschil zeg!! ik ben heel erg tevreden met het resultaat, hij verbruikt wel iets meer, maar het kan ook aan mijn zware voet liggen, maar paar litertjes meer voor die geweldige trekkracht neem ik wel voor lief hoor!! ik raad tunex echt iedereen aan, en voor de prijs van 225 euro hoeft u het niet te laten!!. mvg mofar

Door: Mofar|Mofar

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.