Scroll Top

volvo s80 2.5T|volvo s80 2.5T

volvo s80 2.5T bj 2005
hallo allemaal, ik kreeg telefoon van mijn oom uit zwitserland, hij zou een paardagen later op bezoek komen. hij vertelde in het telefoongesprek dat hij mooie volvo s80 2.5T had gekocht van 1e eigenaar volledig dealer onderhouden, met 215dkm op de klok
daarop adviseerde ik hem zijn automaatbak te laten spoelen.
dit vond hij een goed idee!
ik meteen daarop een mail gestuurd naar peter v tunex om een afspraak te maken,
deze gaf vrijwel direct antwoord: dat er helaas geen plaats meer was,
en hij bood aan een andere datum te plannen.
natuurlijk heb ik nog een mail gestuurd en uitgelegd dat het ging om de auto van mijn oom uit zwitserland (die maar 2dagen in nederland zou zijn) zaterdag & zondag
1 dag later kreeg ik een mail van peter dat hij zijn best zou gaan doen voor ons, en alles op alles zou zetten om toch mijn oom te helpen
even later belde hij me mobiel om te vertellen dat we toch zaterdag om 14uur in ‘sheerenberg moesten zijn. hij zou tijd maken voor dit speciale geval 🙂
peter en zijn team hebben ons perfect geholpen!
daarom een ‘warme douche’ voor tunex bv ‘s heerenberg
merci !! en tot de volgende keer !!
groet bob

Door: bob|bob

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.