Scroll Top

Volvo V70 2.4 D5|Volvo V70 2.4 D5

Beste Tunex-medewerkers,
Afgelope n vrijdag heb ik mijn Volvo V70 2.4 D5 Euro 3 een check-up van de stage 1 tuning laten doen. Dit viel onder de garantie.
Aanvankelijk was ik niet tevreden over het eerste tuning resultaat. Nu ben ik heel enthousiast over het resultaat van deze nieuwe afstelling. Ik ken mijn Volvo niet meer terug.Hij rijdt heel soepel, de motor heeft een beter geluid, de auto trekt sneller en gelijkmatig op, vertoont meer kracht en rijdt zuiniger. Kortom:ik ben blij verrast en bijzonder tevreden over het resultaat. Dit had ik 2 jaar eerder moeten doen. Bedankt Tunex!
Bart B.

Door: Bart B.|Bart B.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.