Scroll Top

Volvo V70|Volvo V70

Tunex, een bedrijf met bijzondere kwaliteiten op het gebied van autotuning. Ze weten waar ze mee bezig zijn en doen dit dan ook prima. Resultaten bij mijn auto (V70) zijn prima waarneembaar en voorzien volledig in mijn tevredenheid.
Echter zoals al zo vaak vermeld; het wordt tijd dat Tunex wat aan hun service gaat doen, met name op het gebied van de omgang met de klant.
Autobezitters die bij Tunex komen, zijn toch voornamelijk liefhebbers, die gek zijn op hun auto en hier zuinig mee omspringen. Ze willen net dat beetje extra uit hun auto halen.
Wat dan erg jammer is, is dat je binnenkomt en geholpen wordt door een zéér jong persoon, zonder verstand van zaken.
Hier kan je de sleutel inleveren en een briefje invullen, hij doet zijn standaardpraatje (keer op keer) en je kan een boekje gaan lezen voor de komende anderhalf uur.
Vervolgens sleutel afhalen, betalen en je krijgt weer een standaardpraatje te horen van de jonge knul.
Het persoonlijke is er zo compleet af en je kan niet ‘meekijken’.
Nu snappen de meesten, zo ook ik, wel dat dat erg veel tijd zou kosten en de jongens van Tunex op deze manier gewoon goed door kunnen werken. Dat is duidelijk.
Maar het neemt vooralsnog niet weg, dat het dusdanig onpersoonlijk is, dat ik bij een volgende keer dit bedrijf niet zou bezoeken.

Door: CvL|CvL

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.