Scroll Top

wat een verchil Opel astra 1.7 cdti|wat een verchil Opel astra 1.7 cdti

Hoi vandaag was ik bij tunex .
Toen ik weer weg reed merkte ik gelijk dat er iets veranderd was aan mijn auto.
Na ongeveer 150 km gereden te hebben richting Belgie.
Drukte ik even het gast pedaal in en jaaa van een slakkebak ging hij rijden zoals een auto dient te rijden :-).
acceleratie was echt top ik plakte met mijn rug echt in de zetel en snelheid is ook verbeterd. tunex jullie verdienen echt een pluim !!.
Ik heb echt geen spijt dat ik 200 km heb moetten rijden om bij jullie te raken.
Ik ga heel veel reklame maken hier in Belgie voor jullie.
Echt bedankt jongen echt top:-).

Door: Carl|Carl

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.